Diensten

Wij leveren diverse diensten en hebben een groot netwerk van professionele bedrijven en freelancers waarmee wij samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Elektra

Nieuwbouw en renovatie voor bedrijven en particulieren, zwembaden en schepen. Voor het oplossen van storingen in uw elektrische installatie zijn wij bereikbaar op 06-22936139.

Verlichting

Advies, levering en aanleg van binnen- en buitenverlichting, tuinverlichting, zwembadverlichting. De verlichting van bedrijfsruimtes en uitlichting van bedrijfsgebouwen. Kijk op onze fotopagina voor voorbeelden van door ons geleverde verlichting.

Gietvloeren

Het leveren en aanbrengen van kunststof gietvloeren voor particulieren en bedrijven. Zie onze fotopagina voor voorbeelden van gerealiseerde projecten.

Laadvloeren

Laadvloeren worden vaak standaard opgeleverd zonder beschermende coating waardoor glij- en valpartijen vooral bij nat weer vaak niet te voorkomen zijn. Wij leveren speciale coatings voor laad-en losdocks met een slijtvaste antisliplaag waardoor uw medewerkers weer grip hebben bij het laden en lossen.

Allereerst wordt de kale laadvloer stofvrij gestraald volgens ***normering, waardoor de overlast voor het magazijn tot een minimum beperkt wordt. Vervolgens wordt een tweecomponenten primerlaag aangebracht en als deze een dag gedroogd heeft volgt de coating, die voorzien wordt van een speciale antislip korrel. Weer een dag later wordt de complete laag voorzien van een eindcoating en kan de vloer er weer vele jaren tegen.

Timmerwerken

Wij verzorgen al uw timmerwerk bij zowel nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten.

Kozijnen en glas

Wij leveren en plaatsen op maat gemaakte kozijnen inclusief alle soorten glas zoals hoog-rendements glas, veiligheidsglas, etc.

Keukens

Het demonteren en plaatsen van keukens.

Behang

Professioneel behangen.

Overige

Naast bovenstaande specialiteiten kunnen wij voor u uiteraard ook alle andere voorkomende werkzaamheden uitvoeren, eventueel samen met onze gespecialiseerde partners waaronder professionele tegelzetters, metselaars, loodgieters, schilders en stukadoors.